LUNCH
Koffies
- Koffie | Espresso | Café au lait | Cappuccino | Latte macchiato
Smaakjes: Vanille | Caramel | Hazelnoot | Butterscotch
Havermelk of decafé - Flat white - Cappuccino met extra shot Espresso.
- Hasseltse koffie - Koffie / cappuccino met een Hasseltse Babbelaar. (alcoholpercentage 20%)
- Hanze koffie - Koffie / cappuccino met Hasselter Grachtenwater. (alcoholpercentage 32%)
- Irish coffee - Koffie met Irish Whiskey en slagroom.
- Spanish coffee - Koffie met Tia Maria en slagroom.
- Italian coffee - Koffie met Amaretto en slagroom.
Thee en Choco
- Thee | Verse munt- en gemberthee | Warme chocolademelk
Broodjes
Onze broodjes worden geserveerd op meergranen brood.
- Rundercarpaccio - Truffelmayonaise, zongedroogde tomaat, parmezaan en rucola.
- Gerookte zalm - Met limoenmayonaise, dille, rucola en roomkaas.
- Vitello tonato - Lichtgegaarde kalfsmuis met klassieke tonijnmayonaise, gefrituurde kappertjes en een crumble van parmezaan.
- Tonijnsalade - Romige tonijnsalade, mesclun en zongedroogde tomaten.
- Beenham (warm of koud) - Lichtgebakken beenham met honingmosterd mayonaise en bread beans.
- Brie (warm of koud) - Romige brie met walnoten, honing en rucola.
Salades
- Huisgerookte zalm - Limoenmayonaise, croutons, roomkaas en dille.
- Geitenkaas en biet - Verse geitenkaas, rode biet, honing, walnoten en croutons.
- Carpaccio - Rundercarpaccio, truffelmayonaise, zongedroogde tomaat, aardappelkrokant en croutons.
Warme hap
- 12 uurtje - Kopje soep, kroket, mini broodje met vis of vlees en salade.
- Varkenshaassaté - Saté met 2 sneetjes brood en satésaus.
- Gehaktbal - Met twee sneetjes brood en mayonaise.
- Uitsmijter - Met ham en kaas.
- Uitsmijter Ad'vundum - Met ham, kaas, champignons, ui en spek.
- Boerenomelet - Met ham, kaas, champignons, ui en spek.
- Broodje kroket - Met twee sneetjes brood, 2 kroketten en mosterd.
- Tosti (enkel of dubbel) - Ham en kaas.
- Patatje pulled chicken - Patat royaal belegd met pulled chicken en truffelmayonaise.
- Soep van het moment - Een regelmatig wisselende soep.
24-04