DINER
Voorgerecht
- Rundercarpaccio - Truffelmayonaise, zongedroogde tomaat en aardappelkrokant.
- Tartaar van huisgerookte zalm - Limoenmayonaise, witte chocolade en dille.
- Vitello tonato - Licht gegaarde kalfsmuis met klassieke tonijnmayonaise en koek van parmezaan.
- Steak tartaar klassiek bereid - Kwartelei, ui, kappertjes, augurk en mosterdmayonaise.
- Carpaccio van biet - Chioggia biet, geitenkaas, rucola en balsamicostroop.
- Soep van het moment - Een regelmatig wisselende soep.
- Amuse festival - Een proeverij van verschillende kleine gerechten. Dit kan een samenstelling zijn van bovenstaande voorgerechten of nieuwe creaties van het keukenteam. Laat u verrassen!
Hoofdgerecht
Onze hoofdgerechten worden geserveerd met friet en salade.
- Spare ribs - Langzaam gegaard en afgelakt met onze eigen geheime marinade. Kluiven is niet nodig, het vlees valt van het bos. Geserveerd met sauzen.
- Eendenborst - Gebakken eendenborst, geserveerd met seizoens groenten, mousseline en een jus van Calvados.
- Sukade - 24 uurs gegaarde sukade met bijpassende groenten, mousseline en jus.
- Bavette - Smakelijk biefstuk met mousseline, groenten en dragon jus.
- Varkenshaassaté - De inmiddels befaamde saté van onze Bob, met atjar, kroepoek, gefruite ui en satésaus.
- Zeebaars - Filet van zeebaars, met risotto en antiboise.
- Ad'vundum burger - De burger zoals Ad deze het liefst at. Royale runderburger met cheddarkaas, tomaten salsa, sla en uitgebakken spek. Dit alles geserveerd op een smakelijk burger broodje.
- Burger vega - Plantaardige burger geserveerd op een burger bun met cheddarkaas, tomatensalsa en sla.
- Portobello - Gevuld met gorgonzola, beur blanc, groenten uit het seizoen en risotto.
- Pasta - Ravioli gevuld met ricotta en spinazie, saus van gorgonzola, tomaat en rucola.
3 gangen verrassingsmenu
- Laat u verrassen door de keuze van de chef
Dit kan een samenstelling zijn van onze gerechten of nieuwe creaties van het keukenteam.
Voor de kleintjes
- Een patatje met mayonaise en keuze uit:
Frikandel, kroket of kipstukjes, spareribs, varkenshaassaté of een stukje vis.
Nagerecht
- Sorbet - Drie bollen ijs, verse vruchten en slagroom.
- Crème brûlée - Sinaasappel crème brûlée met een bolletje witte chocolade ijs.
- Cheesecake - Huisgemaakte cheesecake geserveerd met sorbetijs en rood fruit.
- Chocolade brownie - Huisgemaakte chocolade brownie met vanille ijs en karamel zeezout.
- Kinderijsje - Vanille ijs met slagroom en keuze uit chocolade- of caramelsaus.
- Chocolade festival - Koffie, thee of cappuccino met een variatie van chocolade.
Voor bij de borrel
- Borrelplank
- Bitterballen - 8/14 stuks
- Bittergarnituur - 8/14 stuks
- Vlammetjes - 8/14 stuks
- Oude kaasloempia's - 8/14 stuks
- Kara Age kip - 6 stuks
- Nachos
24-04